Leuke workshops en kinderfeestjes


Chocolade workshop

In de Reinkenstraat geven wij regelmatig chocolade workshops waarbij we een leuk uitje zijn voor een groepscursus of team uitje. U leert door middel van drie bereidingstechnieken leuke chocolade figuurtjes maken, truffels spuiten en doorhalen en Haagse Jantjes gieten.

Natuurlijk mag u ook uw eigen wensen opgeven voor de invulling van uw workshop. De workshop duurt circa 2 uur en alles wat u heeft gemaakt mag u meenemen. Kosten zijn 50 euro per persoon. Vanaf 4 personen. 

Chocolade workshop


Barista workshop

In de Theresiastraat geeft Stefan Hessing Barista workshops. Hij heeft meegedaan aan 3 Nederlandse Barista Kampioenschappen en geeft je een mooie kijk in de wereld van koffie. Tijdens de cursus leert u verschillende koffievarianten kennen door middel van een espressoproeverij. Tevens gaat u ook zelf aan de slag en leert u hoe men Latte Art maakt in uw koffie. Misschien lukt het u wel een hartje in uw koffie te schenken!

De Barista workshop is 35 euro per persoon en vanaf 4 personen 25 euro per persoon. De workshop duurt gemiddeld 2 uur. 

Barista workshop


Kinderfeestje

Wij geven ook hele leuke kinderfeestjes bij ons in de banketbakkerij. Kinderen mogen bij ons hun eigen verjaardagstaart maken en versieren. Het feestje duurt 1,5 uur en de kinderen krijgen natuurlijk wat te drinken en wat lekkers. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij ons terecht.

De kosten zijn 19,50 euro per kind.  

Kinderfeestje